BEČ
PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 4 DANA 2 NOĆI

od 14.02. do 17.02.2017.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN putovanja (utorak 14.02.2017.) BEOGRAD – NOVI SAD – SUBOTICA – BEČ

Polazak iz Beograda u 22.00h kod Buvljaka (Novi Beograd), blok 42, a iz Novog Sada u 23.15h kod Lokomotive na železničkoj stanici. Noćna vožnja preko Subotice I Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti.

2.DAN (sreda 15.02.) BEČ – DONAUTURM

Po dolasku u Beč, panoramsko razgledanje grada: RING – HUNDERTWASSER – HOFBURG – STEPHANSPLATZ – KATEDRALA – KÄRTNER STRASSE – PARLAMENT – OPERA – RATHAUS…U okviru razgledanja fakultativna poseta Donauturmu – tornju koji predstavlja jedan od simbola grada na čijem se vrhu nalazi restoran odakle se pruža veličanstven pogled na grad. Smeštaj u hotel (od 14h prema hotelskim pravilima) i ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN (četvrtak 16.02.) BEČ – SCHÖNBRUNN – SCS – BRATISLAVA – BEČ

Doručak. Slobodan dan za obilazak Beča, a mi vam predlažemo fakultativni obilazak omiljenog letnjikovca dinastije Habsburg – Schönbrunn: posetite odaje velike Marije Terezije i najpoznatije trend-seterke tog vremena – Sisi, prošetajte imperatorskim vrtom i popnite se do Glorijete sa predivnim vidikovcem; ukoliko ste ljubitelj šopinga, ne propustite posetu tržnom centru SCS i Ikei koja se nalazi u sastavu ovog šoping centra sa najvećom ponudom radnji u ovom delu Evrope. u večernjim satima vas pozivamo na izlet u Bratislavu (fakultativno), šarmantnu slovačku prestonicu. Povratak u Beč. Noćenje.

4. DAN (petak 17.02.) BEČ – PARNDORF – SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju (oko 16.00h) ili fakultativna poseta Parndorfu – outlet centru sa velikim izborom dizajnerskih proizvoda po sniženim cenama. Sastanak grupe u dogovoreno vreme i dnevno-noćna vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada uz kraće usputne pauze radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od saobraćajnih i graničnih uslova). Kraj programa.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : pdf

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u odabranom hotelu u standard dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog), troškove fakultativnih izleta ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.
Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi.
USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.
NAČIN PLAĆANJA:
• 30€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 3 jednake mesečne rate bez kamate
• Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS) isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu
• Kompletan iznos kreditima poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana, a najkasnije 15 dana pred put
• Administrativna zabrana
FAKULTATIVNI IZLETI:

Donauturm 10€, SCS 5€, Bratislava 15€, Parndorf 8€, GRAND Schönbrunn 30€ (obuhvata prevoz, posetu dvorcu, asistenciju pratioca putovanja i ulaznicu za GRAND turu u pratnji autorizovanog, stručnog vodiča na našem jeziku). Prijavljivanje i uplata fakultativnih izleta je kod vođe puta. Neophodan minimum prijavljenih putnika je da bi se izleti realizovali je 20 putnika. U slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate).
POPUSTI ZA DECU:

Dete do 6.99 godina u hotelu Enziana ima popust od -50€ ukoliko dele ležaj sa dve punoplatežne osobe ili od 0 do 11.99 ima popust od -25€ ako koriste pomoćni ležaj (obavezan za decu stariju od 7 godina).
NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.
Hotel ENZIANA

Hotel Enziana (bivši Artis) se nalazi neposrednoj blizini palate Belvedere. Do srca grada se siže tramvajem broj 71 za manje od deset minuta, stanica je u neposrednoj blizini hotela. Standard sobe su sa TWC, SAT TV. Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi samoposlužni doručak. Hotel je opremljen u atipičnom stilu te zato nije klasično kategorizovan, a po kvalietu smeštaja, hrane i usluge odgovara standardu hotela sa tri zvezde. http://www.enziana.at/

Austriatrend Hotel SAVOYEN 4* S Premium Edition Ovaj zaista izuzetan hotel je dobio ime po Princu Eugenu i nalazi se pored palate Belvedere gde se čuvaju dela Klimta i Šilea. Sve sobe u imaju površinu od najmanje 32 m², poseduju TWC sa fenom, SAT TV, sef, WiFi. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, bar, fitnes i spa centar koji obuhvata saunu i parno kupatilo, uslugu masaže (uz doplatu). Do srca grada možete stići pešice za oko 10 minuta ili tramvajem (dve tramvajske stanice).
http://www.austria-trend.at/en/hotels/savoyen

Cenovnik br. 3 od 13.12.2016.
Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.