ETNO SELO VRDNICKA KULA

Etno kompleks Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“ izgrađen je etno kompleks „Vrdnička kula“. Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. Etno kompleks je dobilo naziv po...

HOTEL PREMIER AQUA VRDNIK

HOTEL PREMIER AQUA 5* VRDNIK Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu : Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier...

SIJARINSKA BANJA

Lekovite vode Sijarinske Banje imaju različitu primenu i koriste se za kupanje, piće i inhaliranje. One pomažu u lečenju hroničnih reumatskih oboljenja, kožnih oboljenja, stomačnih i bolesti žuči, oboljenja bubrega i mokraćnih puteva, anemiju i šećernu bolest, astmu i hronični bronhitis, kao i razne oblike neuroze i stanja lakše psihičke i fizičke iscrpljenosti.

BANJA JUNAKOVIĆ

Lekovite vode Banje leče sve vrste reumatizma, ortopedska i neurološka oboljenja, ginekološka oboljenja kod žena i bračnog steriliteta.

BANJA KANJIŽA

Lekovite vode Banje leče: reumatska oboljenja, stanja nakon povreda koštano-zglobnog aparata, povrede perifernog nervnog sistema, stanja postoperativne ortopedije, oštećenja centralnog nervnog sistema kod dece, medicinska rehabilitacija stacionarnog i ambulantnog tipa.

BANJA VRDNIK

Lekovite vode Banje leče mnoge bolesti, a posebno su delotvorne za razna ortopedska, neurološka i reumatska oboljenja. Lečenje se vrši primenom savremene medicinske rehabilitacije, termalnog faktora, higijensko-dijetetskog režima, akunpunkturom i dr.

SOKOBANJA

Lekovite vode Banje leče: bronhijalnu astmu, psihoneuroze, neurastenije, lakši oblici povišenog krvnog pritiska, hronični reumatizam i išijas, stanja posle povreda, anemija i hronična ginekološka oboljenja.

VRNJAČKA BANJA

Lekovite vode Banje leče šećernu bolest (dijabetes tip 1, tip 2 i komplikacije), gastroenterološka oboljenja, hronična ginekološka oboljenja i sterilitet, urološka i funkcionalna oboljenja, reumatske bolesti, posttraumatska stanja i degerativna stanja.

ATOMSKA BANJA

Lekovite vode Banje leče: reumatske bolesti, degenerativni reumatizam, ekstra-artikularni reumatizam, neuropsihijatrijske bolesti, bolesti gastrointestinalnog trakta i oboljenja perifernih krvnih sudova. Pijenje banjske vode dovodi do stabilizacije šećera kod dijabetičara, a njena jedinstvenost je što pomaže obolelima od multiple skleroze u zaustavljanju procesa bolesti, pa čak i izvesnom oporavku.

PROLOM BANJA

Lekovite vode Banje leče:bolesti bubrega i mokraćnih puteva, bolesti organa za varenje, bolesti kože i zapaljenski reumatizam u smirenoj fazi i degenerativni reumatizam