BANJA VRDNIK

www.termal-vrdnik.com/banja

Kao jedinstvena vazdušna banja sa nadaleko poznatom toplom termalnom vodom i najvećim brojem sunčanih sati u Vojvodini predstavlja idealno mesto za vaš oporavak i uživanje. Smeštena je na idealnoj poziciji, između Beograda i Novog Sada, a u samom središtu Fruške gore – jednom od najlepših nacionalnih parkova u ovom delu Evrope. Od Novog Sada do Banje je na samo oko pola sata lagane vožnje, dok Beograđani do Vrdnika mogu da stignu za oko sat vremena autoputem preko Rume. Gosti koji posete Vrdnik biće u mogućnosti da obiđu brojne kulturno-istorijske spomenike  ili da prisustvuju raznovrsnim manifestacijama tokom cele godine. Vrdnik odiše čistim vazduhom, obiljem zelenila, prirodnom atmosferom, apored toga nadmorska visina i postojanje termomineralnih izvora doprineli su njenom višedecenijskom postojanju.

Lekovite vode Banje leče mnoge bolesti, a posebno su delotvorne za razna ortopedska, neurološka i reumatska oboljenja. Lečenje se vrši primenom savremene medicinske rehabilitacije, termalnog faktora, higijensko-dijetetskog režima, akunpunkturom i dr.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Termal” u banji Vrdnik sagrađena je na izvorištu lekovite termalne vode. Pored uživanja u prijatnom prirodnom ambijentu i komfornom smeštaju sa ljubaznim osobljem, nudi mogućnost oporavka uz vrhunski medicinski tim stručnjaka koji raspolažu najsavremenijom opremom i načinima rada. Svojim kapacitetom od 260 ležaja pruža potpuni komfor i uživanje u prijatnom ambijentu  ujednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i lux sobama. Poseduje dva restorana, aperitiv bar, kongresnu dvoranu kapaciteta do 500 sedišta. Iako je čuven po najvećem bazenu u zatvorenom prostoru u Srbiji, Termal nudi i olimpijski bazen na otvorenom, odnosno dečije bazene na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Hotel „Termal“

 

Legenda: B.O dan – bolesnički dan (pun pansion, terapije dnevno po mišljenju doktora), PA – pun pansion (doručak, ručak, večera), PP  – polupansion (doručak i večera), ND – (noćenje sa doručkom)

U cenu je uračunato: smeštaj u izabranoj sobi I na bazi izabrane usluge iz tabele (B.O dan/PA/PP/ND), korišćenje bazena

U cenu nije uračunato:Prevoz, boravišna taksa (100,00rsd dnevno po osobi/danu) I osiguranje (10,00rsd dnevno po osobi/danu)  – plaćaju se u agenciji prilikom rezervacije, lični troškovi putnika.

Uslovi za decu:Deca do 3 godine ne plaćaju boravak, deca od 3 do 10 godina plaćaju 50% od važeće cene boravka, izuzev ako koriste usluge b.o. dana što podrazumeva cenu bez popusta. Boravišna taksa: Deca od 7 do 15 godina plaćaju 50% iznosa od pune cene boravišne takse.

Napomena: Ako gost koristi dvokrevetnu sobu kao jednokrevetnu zaračunava se 30% na postojeću cenu dvokrevetne sobe po danu.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave , a plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
  • Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS). Plaćanje isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu

 Cenovnik broj 1, od 30.03.2017.god.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „KOMPAS TOURISM & TRAVEL“ NOVI SAD USAGLAŠENI SA ZAKONOM O TURIZMU I OPŠTIM USLOVIMA NACIONALNOG UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE.