SPA DAN U MORAHALOMU

MORAHALOM- BANJA ERŽEBET

30.08.2020.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Mali grad Morahalom, udaljen je oko 20 km od Segedina. U gradiću se nalazi  banja Eržebet, koja je ujedno i najveća turistička atrakcija grada. Banja ima 22 bazena otvorenih i zatvorenih, saune, vodene tobogane Lekoviti bazeni u banji se pune vodom sa dubine od 660 metara, sa temperaturom od oko 39 stepeni. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu i mađarske specijalitete, brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Program putovanja autobusom:  

NOVI SAD – MORAHALOM-NOVI SAD

Okupljanje grupe kod Lokomotive na železničkoj stanici u Novom Sadu u 06:00 časova – polazak u 06:15 časova. Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Fakultativno kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Poseta hipermarketima Auchan, Metro, Praktiker koji se nalaze u indistrijskoj zoni grada Segedina. Slobodno vreme u hipermarketu. Polazak za Srbiju oko 19h. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI : 1300,00 dinara

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz autobusom turističke klase
  • odlazak do hipermarketa Aushan, Praktiker i Metro
  • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
  • troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

  • putno zdravstveno osiguranje
  • individualne troškove – nepomenute usluge
  • doplatu za celodnevno korišćenje termalnih bazena – ulaznicu, 2600 forinti od 01.01.2020. (oko 8,5 evra), plaćanje vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca na graničnom prelazu

NAPOMENE:

1)       U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2)       Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Način plaćanja:

–         Gotovinski ili platnim karticama – 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

–         Karticama Banke Intesa, na 5 mesečnih rata bez kamate.

–         Čekovima građana, 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate čekovima, nakon završetka putovanja.

–         Administrativnom zabranom do decembra 2020. godine.

*** NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE***

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje  „TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd“.

Program  jednodnevni izlet U MORAHALOM , je zaveden pod rednim brojem 104 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.    

Cenovnik br. 1 od 17.08.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!  Novi Sad, 04.08.2020.