BANJA JUNAKOVIĆ

www.banja-junakovic.rs

Nalazi na severozapadu Srbije, 4,5 km od grada Apatina i Dunava, okružena prelepom šumom i ekološki očuvanom prirodom. Udaljena je 75 km od Subotice, 115 km od Novog Sada i 190 km od Beograda. Do banje se dolazi regionalnim putem od Novog Sada, preko Vrbasa i Sombora ili preko Apatina.Termalni izvori banje Junaković otkriveni su još 1913.godine, a po svojim fizičko-hemijskim svojstvima svrstana je u rang sa lekovitim vodama poznatih evropskih banja kao što su: Karlovi Vari (Češka), Harkanj (Mađarska) i Lipik (Hrvatska).

Lekovite vode Banje leče sve vrste reumatizma, ortopedska i neurološka oboljenja, ginekološka oboljenja kod žena i bračnog steriliteta. Preporučujemo razne vrste podvodne i ručne masaža (anti-celulit, relax, med i čokolada, refleksomasaža stopala, scrub marine spa tretman, holistička i ayurvedska masaža, arga terapija i limfna drenaža), a u ponudi su i povoljni mini, dnevni, vikend i sedmodnevni paketi.

Banja raspolaže sa 270 ležajevaraspoređenih u dvokrevetne sobe i apartmane u Bloku A i Bloku B. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom (voda za kupanje je termo-mineralna), terasu i telefon, a sobe u novom delu objekta (Blok B) imaju i TV. U sklopu objekta je i veliki restoran sa 450 sedišta, prostrani hol sa galerijom, prodavnica trgovinske robe i suvenira. U čitavom objektu gosti imaju mogućnost korišćenja bežičnog interneta.Pored kompleksa otvorenih bazena, osmostazne kuglane, 4 teniska terena i terena za odbojku na pesku gostima su na raspolaganju i zatvoreni bazen, 2 finske saune i teretana. Kroz Park šumu „Junaković“ vodi Staza zdravlja, a biciklističkim stazama banja je povezana sa obližnjim Apatinom i Prigrevicom. U svojoj širokoj ponudi gostima se nudi usluga smeštaja  na bazi noćenja sa doručkom, polupansion i pun pansion. U ponudu je uvršten kontinentalni tip ishrane.

Junaković banja

 

Legenda: B.O dan – bolesnički dan (pun pansion, prvi i kontrolni pregled i 5 terapija dnevno po mišljenju doktora), PA – pun pansion (doručak, ručak, večera), PP  – polupansion (doručak i večera), ND – (noćenje sa doručkom)

U cenu je uračunato: smeštaj u izabranoj sobi I na bazi izabrane usluge iz tabele(B.O dan/PA/PP/ND),  korišćenje zatvorenog bazena sa geotermalnom vodom temperature 35°C, a u letnjem periodu i kompleksa otvorenih bazena sa skakaonicom, vodenim toboganom i masažerima.

U cenu nije uračunato: Prevoz, boravišna taksa (90,00rsd dnevno po osobi) I osiguranje (5,00rsd dnevno po osobi)  – plaćaju se u agenciji prilikom rezervacije, lični troškovi putnika.

Uslovi za decu: Deca do 12 godina plaćaju 70% od cene smeštaja odraslog lica ukoliko koriste sopstveni ležaj, a 50% od cene hotelskog smeštaja odraslog lica ukoliko ne koriste sopstveni ležaj. Deca do 2 godine koja ne koriste sopstveni ležaj, ishranu i terapije oslobađaju se plaćanja usluga, osim osiguranja u iznosu od 5,00 rsd dnevno.

Napomena: Ukoliko je boravak kraći od 3 dana, cene BO dana, punog pansiona i polupansiona uvećavaju se 20%.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave , a plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
  • Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS). Plaćanje isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu

 Cenovnik broj 1, od 30.03.2017.god.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „KOMPAS TOURISM & TRAVEL“ NOVI SAD USAGLAŠENI SA ZAKONOM O TURIZMU I OPŠTIM USLOVIMA NACIONALNOG UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE.