ATOMSKA BANJA

www.atomskabanjagornjatrepca.rs

Nalazi se u naselju Gornja Trepča, u jugozapadnom delu Šumadije, pored Ibarske magistrale. Udaljena je 18 km od Čačka, 150 km od Beograda i 220 km od Novog Sada. Smeštena je na šumovitim obroncima planina Vujan i Bukovik, na nadmorskoj visini od 460 m.U blizini Banje nalazi se veliki broj kulturno-istorijskih spomenika i izletišta, a u toku leta ovde se organizuju i brojne kulturno-turističke manifestacije (Dani šljive, Sabor frulaša u Prislonici).Blago radioaktivne termomineralne vode Banje (temperature 30°C) sadrže obilje mikroelemenata (rubidijum, cezijum, selen, srebro, stroncijum i dr), koji imaju aktivna biološka dejstva na čovečji organizam.

Lekovite vode Banje leče: reumatske bolesti, degenerativni reumatizam, ekstra-artikularni reumatizam, neuropsihijatrijske bolesti, bolesti gastrointestinalnog trakta i oboljenja perifernih krvnih sudova. Pijenje banjske vode dovodi do stabilizacije šećera kod dijabetičara, a njena jedinstvenost je što pomaže obolelima od multiple skleroze u zaustavljanju procesa bolesti, pa čak i izvesnom oporavku.

Objekat “Vujanraspolaže sa 122 ležaja (52 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i 5 dvosobnih apartmana) raspoređenih na tri sprata. Na prvom i drugom spratu nalaze se trpezarije za ručavanje, koje su predviđene za pacijente sa posebnim potrebama, a u neposrednoj blizini hotela (preko puta) nalazi se restoran. Objekat poseduje lift, kao i konferencijsku salu sa 50 sedišta koja je smeštena na trećem spratu objekta. Tu su i savremeno opremljen hidro blok sa hidro-masažnim kadama, sale za kinezi-terapiju, ručnu masažu, radnu i elektro-terapiju.Sve sobe su veoma luksuzno opremljene visoko kvalitetnim nameštajem, LCD televizorima, telefonom, internetom, kao i klimatizacijom, kao I klimatizacijom, obezbeđene peškire, bade mantile i fen. Objekat poseduje najnoviji sistem za grejanje i hlađenje. 

Stacionar sa ukupno 102 postelje u jednokrevetnim, dvokrevetnim, višekrevetnim sobama i apartmanima. Sve sobe poseduju LED televizore, kablovsku televiziju i internet. Objekat je renoviran 2013.godine, sobe su u potpunosti prilagođene potrebama gostiju.

Bungalovi se posebno izdvajaju svojom lepotom, mali apartmani koji se nalaze na blagom uzvišenju, okruženi s jedne strane borovom, a druge hrastovom šumom, fizički izdvojeni od bolničkog kompleksa, pružaju sav komfor i obezbeđuju osećaj privatnosti. Raspolažu sa ukupno 45 postelja raspoređenih u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

Apartmanski blok poseduje apartmane i terapijski blok. Svi apartmani poseduju televizor sa kablovskom televizijom, kao i mini kuhinju. Objekat je renoviran u potpunosti, smešten ispred novog objekta Vujan, preko puta restorana.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Gornja Trepca” – objekat “Vujan”

 

U cenu je uračunato: Smeštaj i ishrana na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera)

U cenu nije uračunato: Prevoz, boravišna taksa i osiguranje 85,00, prijava-odjava  80,00;

Uslovi za decu: Deca do 3 godine koja koriste zajednički ležaj sa pratiocem su gratis!!!Deca 3-8  godina plaćaju 70% od cene pansiona odraslog lica ukoliko koriste sopstveni ležaj, a deca od 3-8 godina plaćaju 50% od cene pansiona  odraslog lica ukoliko koriste zajednički ležaj. Boravišnu taksu ne plaćaju deca do 7 godina starosti, a umanjenu za 50% plaćaju lica od 7 do 15 godina starosti.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave , a plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
  • Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata platnim karticama banke INTESA (VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS). Plaćanje isključivo u poslovnicama agencije KOMPAS u Beogradu ili Novom Sadu

 Cenovnik broj 1, od 30.03.2017.god.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „KOMPAS TOURISM & TRAVEL“ NOVI SAD USAGLAŠENI SA ZAKONOM O TURIZMU I OPŠTIM USLOVIMA NACIONALNOG UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE.