Smeštajni objekat “Apartments Casa Pavlović” na Kopaoniku je kategorizovan sa 4*. Nalazi se pored hotelskog kompleksa Kraljevi čardaci. U neposrednoj blizini apartmanske kuće nalaze se kafići, picerije kao i mini market na 200 m. Objekat poseduje hidromasažnu kadu, te parno kupatilo u okviru tuš kabine A1. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Najbliža žičara jeste Sunčana dolina na 2,5 km. Sve smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV i CD plejer. Neke jedinice poseduju prostor za sedenje i/ili terasu. Svaka smeštajna jedinica takođe obuhvata kuhinju sa rernom. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem I fenom za kosu. Peškiri i posteljina su obezbeđeni. U okviru objekta na raspolaganju je i pribor za roštilj. Ukoliko koristite taxi prevoz za 10 minuta ste na skijalištu u centru Kopaonika, taxi vozi do ulaza u objekat a postoji i cirkularni linijski taxi. Apartmanska kuća ima predprostor za ski opremu. Obezbeđen je parking prostor za goste sa sopstvenim prevozom.

 

Kuća poseduje dva tipa apartmana: APARTMAN 1 i APARTMAN 2.

APARTMAN 1 – 72m2 ima sledeće sadržaje: dnevnu sobu u prizemlju i na spratu dve spavaće sobe, ulaz, hodnik, ostavu za ski opremu. Dnevna soba sadrži i kompletnu kuhinju koja ima mašinu za sudove, frižider, keramičku peć i rerun, zajedno sa sudovima u sastavu. U dnevnoj sobi je kamin, koji se po želji gostiju može i naložiti, LCD TV, ugaona garniture na razvlačenje. Unutar ulaza je i gostinski WC. Na spratu su dve odvojene spavaće sobe, unutar prve je francuski ležaj, u drugoj su dva odvojena ležaja. Sobe imaju ormar za odeću i komode krevetne, kupatilo sa parnom tuš kabinom, ubruse, fen za kosu.

APARTMAN 255m2 ima tri prostorije i to spavaća sobu sa francuskim ležajem, dnevna sobu sa ugaonom garniturom (idealno za 2 odrasle osobe ili 2 deteta) i trpezariju. Dnevni boravak je sa većim trpezarijskim stolom gde je podno grejanje koje se nalazi u delu sa pogledom na veliki stakleni zid koji ima pogled na veliku spoljnu terasu i dvoriste A2. Iz dnevnog boravka ulazimo u studio sa 4 kreveta, francuski ležaj i dva odvojena kreveta. Kuhinja je kompletno opremljena za boravak: šporet, keramika, rerna, frižider, kompletno posuđe, sef za lične dragocenosti. Sastavni deo  je i kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

PROGRAM PUTOVANJA:

PRVI DAN: NOVI SAD/BEOGRAD – KOPAONIK

Dolazak na Kopaonik sopstvenim prevozom. Smeštaj u apartmanskoj kući “APARTMENTS CASA PAVLOVIĆ” (posle 13      časova). Boravak u apartmanima odabrani broj noći na bazi usluge najam.

POSLEDNJI DAN: KOPAONIK – BEOGRAD/NOVI SAD

Odjava iz Apartmanske kuće do 9h časova. Povratak sa Kopaonika sopstvenim prevozom.

U CENU JE UKLJUČENO: Najam izabranog apartmana, posteljina, peškiri, besplatan pristup internet-wireless,     parking mesto

U CENU NIJE UKLJUČENO: Prevoz, Boravišna taksa koja se plaća na licu mesta. 1 eur/ dnevno za odraslu osobu, deca do 6,99 godina ne plaćaju, od 7-17,99 godina 0,5 eur/dnevno.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom prijave uplata akontacije od 40% cene aranžmana isključivo u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke KOMPAS tourism&travel „Credit Agricole“, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana. Plaćenja može biti : gotovinom, čekovima, uplatom na račun Kompas tourism&travel, platnim karticama ( VISA, MASTER, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO I DINA )

NAPOMENA: Rezervacije se rade na upit

Organizator KOMPAS TOURISM&TRAVEL poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 300056696 osiguravajuće kompanije „DDOR NOVI SAD“.

NAPOMENA: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena.