ANALYTICA 2018 MINHEN

 26. MEĐUNARODNI SAJAM LABORATORIJSKIH

TEHNOLOGIJA I ANALIZA

09.-12.04.2018.

www.analytica.de

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM:                                

   1.dan 09.04.2018. BEOGRAD – MINHEN

   Dolazak na beogradski aerodrome “Nikola Tesla” u 11,30. Direktan let za Minhen. Po sletanju u Minhen, transfer do hotela i smeštaj. Pešačko razgledanje centra grada. Slobodno poslepodne za individualni program. Noćenje.

    2./3.dan 10./11.04.2018. MINHEN

    Dva sajamska dana. Usluge u hotelu: noćenje, doručak. Predlažemo fakultativno uveče: odlazak u jednu od čuvenih pivnica.

  1. dan 12.04.2018. MINHEN – BEOGRAD

   Doručak. Slobodno vreme do polaska transfera za aerodrome u Minhenu. Direktan let za Beograd u 15,00. Planirano

   Sletanje na beogradski aerodrome u 16,25. Kraj programa.

   MINIMUM: 15 OSOBA

   CENA ARANŽMANA PO OSOBI:        555 eur

   Doplata za jednokrevetnu sobu:            200 eur

   U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

   Avio karta na relaciji Beograd/Minhen/Beograd, transferi u Minhenu: aerodrom/hotel/aerodrom, smeštaj u hotelu 3 zvezde u dvokrevetnim sobama sa uključenim doručkom, troškovi pratioca grupe i organizacioni troškovi.

   U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

   Aerodromske takse 100 eur (plaćaju se uz aranžman i podložne su promeni), međunarodno zdravstveno osiguranje(490,00 dinara – može se kupiti u agenciji), ulaznice za posetu sajmu, gradski prevoz u Minhenu, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.

   KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 09.03.2018. ili do popune mesta

   Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od 40%, ostatak se plaća najkasnije 10 dana pre polaska na put.

   NAPOMENE:

  • U slučaju promena na tržitu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika od navedenog minimuma za realizaciju putovanja, agencija zadržava pravo na korekciju cene. Cena je izražena u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom efektivnom kursu poslovne banke “Credit Agricole” na dan uplate. Agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana 5 dana pre početka putovanja, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od kalkulativnog minimuma.

Agencija  KOMPAS tourism &travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „DDOR neživotno osiguranje“.

                               Cenovnik br. 1, 25.01.2018.

 PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTASTANDARDIMA