AMSTERDAM
City break
Garantovani individualni polasci avionom:
4 dana / 3 noćenja, avionom ( na upit moguć broj noćenja po želji)

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

Amsterdam je najveći i glavni grad kraljevine Holandije. Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel, da bi vekovima kasnije postao prestonica. Ovaj grad danas ima oko 800.000 stanovnika.Nalazi se u provinciji Severna Holandija I zajedno sa tri druga grada (Roterdam, Utreht I Hag) čini Randstad –jednu od najvećih konurbacija u Evropi sa oko 7 miliona stanovnika. Amsterdam je grad tolerancije i različitosti, grad istorije, muzeja, zabave, odlično organizovanog prevoza i provoda koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

PROGRAM PUTOVANJA  4 dana / 3 noćenja:

1.dan BEOGRAD – AMSTERDAM                                                                 

Dolazak putnika na aerodrom Nikola Tesla najkasnije dva sata pre polatanja aviona. Poletanje aviona za Amsterdam Transavia airlines-om prema redu letenja. Sletanje u Amsterdam na aerodrom Schiphol. Mogućnost transfera od aerodroma do hotela ili individualno gradskim prevozom/taksijem.Smeštaj i check-in u hotelu od 15:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.-3.dan AMSTERDAM                                                                                      

Doručak.Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanje grada.Predlažemo šetnju do centra grada i posetu čuvenom Red Light District-u, coffee shopovima, Zoo vrtu, lokalnim kafeima ,pivnicama, muzeju Rajks,muzeju Van Goga, muzeju savremene umetnosti Stedelijk ili nekom drugom kojih u Amsterdamu ima preko 50, iznajmljivanje bicikla i razgledanje grada iz ugla Holanđana kojima ovaj vid prevoza predstavlja svakodnevnicu u životu ili vožnju brodom kanalima. Noćenje.

4.dan AMSTERDAM  BEOGRAD                                                                   

Doručak. Check-out iz hotela do 09:00h, mogućnost transfera od hotela do aerodroma ili individualno gradskim prevozom/taksijem. Poletanja za Beograd Transavia airlines-om prema redu letanja. Sletanje u Beograd na aerodrom Nikola Tesla. KRAJ PROGRAMA.

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE : osnovnu povratnu avio kartu Transavia airlines-om (jedan komad prtljaga do 10kg dimenzija  45 x 40 x 25 cm) sa taksama na relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd, smeštaj u izabranom hotelu i izabranoj sobi na bazi 3 noćenja sa doručkom , troškove organizacije i pripreme putovanja.

CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE : doplatu za transfer ,doplatu za prtljag, boravišnu taksu, međunarodno zdravstveno osiguranje, napojnice, lične troškove i sve što nije navedeno pod „cena putovanja uključuje”.

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu „Credit Agricole“ banke na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje može da se izvrši u gotovu, uplatom na račun ili platnim karticama (VISA, MASTER CARD,DINA, MAESTRO).

NAPOMENA : Ovo je samo deo ponude hotela, na upit se mogu dobiti cene bilo kog hotela. Rezervacije se rade na upit, cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima i traženim hotelima. Cene su date za standardni tip sobe.Sve doplate odnosno rezervacija bilo koje druge kategorije sobe vrši se iskljucivo na upit. Potvrda rezervacije hotela čeka se min 24 sata od izvršene uplate avansa. U vreme održavanja sajmova,kongresa i specijalnih događanja cene iz tabele ne važe. Za putovanje su obavezni  crveni biometrijski pasoši sa važnošću minimum 6 meseci od datuma povratka.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj. 990000031321 od 25.01.2019.godine osiguravajuce kompanije „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD”

Program putovanja br 1.od 15.03.2018.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.