AMBIENTA 2020 ZAGREB

47.mi Međunarodni sajam nameštaja,

unutrašnje dekoracije i pratećih industrija

ZAGREB 16.-18.10.2020.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

     www.zv.hr/fairs-2863/ambienta-2920/2920   

PROGRAM PUTOVANJA:

 1. 1. DAN 16.10. 2020. NOVI SAD – BEOGRAD – ZAGREB

Polazak iz Novog Sada je u 04:00h ujutro kod Lokomotive na železničkoj stanici,  a polazak sa Novog Beograda je sa    parkinga kod robne kuće Emezzeta na Bežanijskoj kosi u 05:15h Dnevna vožnja preko Hrvatske. Po dolasku u Zagreb, hrvatsku prestonicu čiji centar se sastoji iz Gornjeg grada (nastao spajanjem Kapitola I Gradeca) gde se na visokom platou nalaze Katedrala i zgrada Parlamenta i modernijeg, Donjeg grada gde se nalazi većina muzeja I Hrvatsko narodno kazalište: Trg Bana Jelačića – Fontana Manduševac – Najpoznatija  trgovačka ulica  ILICA i Cvijetni  Trg – Pravoslavna crkva –  Muzej Mimara – Hrvatsko Narodno  Kazalište  – Trg  Kralja Tomislava –Kula  Lotršćak,  Umetnički paviljon i Atelje  Meštrović – Trg  i crkva Svetog Marka – Parlament – Trg Kaptol – Pijaca Dolac – Palata Vojković  – Banski Dvori i Palata Rauch – Zagrebačka  katedrala – Klovićevi  dvori.

Nakon razgledanja, mogućnost posete sajmu ili individualni program. Noćenje.

 1. DAN 17.10.2020. ZAGREB

Doručak. Sajamski program.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 1. dan 18.10.2020. ZAGREB – BEOGRAD – NOVI SAD

Doručak. Napuštanje soba i polazak za Beograd/Novi Sad u 10,00h. Dolazak na odredišna mesta u toku poslepodneva u zavisnosti od  uslova na granicama. Kraj programa.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom, sa klimom, audio i video opremom, prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
 • Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča;
 • Vodički servis i organizacioni troškovi.
 • Noćenje u hotelu 3 zvezde sa uključenim doručkom i boravišnom taksom

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi
 • Ulaznice za posetu sajmu
 • Sve programom nepomenute usluge.

Kako je bilo na prošlogodišnjem sajmu pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=vNNYv0Q0vUo

Hotel: LAVICA 3* Samobor ili sličan

https://www.lavica-hotel.hr/

Tačan naziv hotela biće poznat po formiranju grupe.

NAČIN PLAĆANJA: – Gotovinski/platnim karticama: 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pred put. – Karticom Banka Intesa, na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate direktno u Kompas Tourism&Travel poslovnicama.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

 • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
 • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd”.                             

Program Zagreb je zaveden pod rednim brojem 80 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.             

 Cenovnik br. 1 od 24.06.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!