AJA NAPA (Ayia Napa)

Aja Napa se nalazi na samo 37 kilometara  severno od Larnake i isključivo je turističko mesto koje leti vaskrsava kada sve vrvi od života i smatraju ga najluđim mestom za provod na Kipru. Oni hrabriji ga shodno energičnosti, mladosti, glasnoj muzici i utrošenom alkoholu upoređuju sa Ibicom. Mesto je priobalno, sa nepreglednim belim peščanim plažama i obiljem sportova na vodi, mnogobrojnim hotelskim kompleksima i velikim brojem noćnih klubova i kafića. Treba imati na umu (kada se bira ovakvo mesto za odmor), da će vrlo verovatno uslediti promena režima spavanja, jer veseli gosti bukom onemogućavaju miran san. To je i razlog zašto su divne plaže Aja Nape često puste do 14h. Neretko, san ovde traje tokom dana, dok je noć rezervisana za aktivan provod.

 

EURONAPA HOTEL APARTMENTS AJA NAPA

Euronapa Hotel Apartments se nalazi na pogodnoj lokaciji, na samo 500 metara od plaže Sendi Bej i 300 metara od živopisnog centra Aia Nape. Popularne plaže Nisi i Limanaki se nalaze na 15 minuta šetnje.

NISSIANA HOTEL & BUNGALOWS AJA NAPA

Nissiana Hotel & Bungalows je veliko odmaralište, smešteno na 150 metara od popularne plaže Nisi. Čuvene plaže Landa i Makronisos udaljene su 1 km. Aja Napa sa živahnim barovima i prodavnicama nalazi se na 2 km od odmarališta Nissiana.

GRECIAN SANDS HOTEL 4* AJA NAPA

Grecian Sands Hotel**** okružen bujnim vrtom i smešten na plaži u mestu Aja Napa na Kipru. Prodavnice i restorani u centru Aja Nape nalaze se na 10 minuta hoda. Aerodrom Larnaka udaljen je 30 minuta vožnje. Objekat poseduje zatvorene i otvorene bazene, spa centar i teniski teren sa osvetljenjem.

HOTEL VASSOS NISSI PLAGE 4* AJA NAPA

Hotel Vassos Nissi Plage**** je na dobroj lokaciji, nedaleko od plaže Nisi u Aja Napi. Akva park Water World udaljen je samo 200 metara. Centar grada je udaljen 3 km, a Međunarodni aerodrom Larnaka nalazi se na 34 km.

GRECIAN BAY 5* AJA NAPA

Grecian Bay 5* je odmaralište smešteno pored peščane plaže u letovalištu Aja Napa i ima panoramski pogled na more. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga prevoza do Nacionalnog parka Rt Greko, udaljenog 5 km. Do malog živopisnog pristaništa u mestu Aja Napa može se stići za samo 10 minuta hoda.

HOTEL ADAMS BEACH 5* AJA NAPA

Nalazi se u zalivu Nisi u Aja Napi, na peščanoj plaži, i ima predivan panoramski pogled na Sredozemno more. Poseduje nekoliko otvorenih bazena, teniski teren i spa centar. Hotel se nalazi na svega 3 km od centra Aja Nape.