20.-ti KONGRES  STOMATOLOGIJE  BUDIMPEŠTA

https://dentalworld.hu/

PROGRAM PUTOVANJA

08.10. – 10.10.2020.

Preuzmite cenovnik , program i sve uslove rezervacije i placanja u PDF formatu :pdf

1.Dan 08.10.2020. – BEOGRAD – NOVI SAD – BUDIMPEŠTA

Polazak iz Beograda  sa parkinga kod robne kuće Emezzeta na Novom Beogradu (Bežanijska kosa)  u 04:30 časova. Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:00h. Direktna, dnevna  vožnja do Budimpešte sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Budimpeštu oko 13h u zavisnosti od uslova na putu. Po dolasku sledi razgledanje mađarske prestonice: Stadion Ferenc Puškaš, Arena, Trg Heroja, Muzej lepih i primenjenih umetnosti, zamak Vajdahunjadi, Andraši bulevar, Bazilika Svetog Stefana, Ruzveltov Trg, Akademija, Lančani most, Ribarski bastion, Crkva kralja Matije, kraljevska palata, kraće slobodno  vreme u Budimu, Eržabet most, Vaci ulica… Smeštaj u hotel. Odlazak u kongresni centar. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

2.Dan 09.10.2020. – BUDIMPEŠTA

Doručak. Kongresne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Uveče je moguće organizovati fakultativno, uz doplatu, krstarenje Dunavom, gde ćete doživeti Budimpeštu iz jednog drugačijeg ugla. Noćenje.

3.Dan 10.10.2020. – BUDIMPEŠTA – NOVI SAD – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na kongres ili slobodan dan u Budimpešti do polaska za Srbiju. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska u Sentandreju, uz doplatu. Po dolasku sledi razgledanje grada u pratnji vodiča: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jakova Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti do 14:00 časova. Nakon povratka u Budimpeštu, oko 17:00 časova predviđen po polazak za Srbiju. Dolazak na krajnja odredišta u kasnim večernjim časovima.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom, sa klimom, audio i video opremom, prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u dvokrevetnim sobama sa na bazi 2 noćenja sa doručkom;
 • Razgledanje grada u pratnji vodiča;
 • Vodički servis i organizacioni troškovi.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Boravišna taksa koja se plaća u hotelu na licu mesta na recepciji;
 • Fakultativni izleti;
 • Kotizacija za kongres
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agenciji KOMPAS po ceni od 125 dinara po osobi po danu;
 • Individualni troškovi i ulaznice;
 • Sve programom nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • VEČERNJE KRSTARENJE DUNAVOM UZ ŠAMPANJAC – 10 eura po osobi.
 • CELODNEVNI IZLET U SENTANDREJU I ESTERGOM– 15 eura po osobi.

Minimum 30 plativih putnika za realizaciju fakultativnih izleta

Predlog hotela: Benczur 3* http://www.hotelbenczur.hu/  (hotel je informativnog karaktera i tačan naziv ce biti poznat 2 nedelje pre početka putovanja u zavisnosti od broja prijavljenih putnika I popunjenosti smog hotela).

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana a ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja. Postoji mogućnost plaćanja čekovima na dve rate od završetka putovanja, kao i platnim karticama Banke Intesa na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate i uvećanja isključivo u agenciji Kompas u poslovnicama u Novom Sadu i Beogradu. Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti I naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd”. 

Kalkulacija je radjena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranzmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Program  Budimpešta  je zaveden pod rednim brojem    82  u knjizi evidencija turističkih putovanja.  Cenovnik br. 2 od 26.06.2020. 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!